søndag den 6. marts 2011

Vær din egen stylist for en dag ....

Vi havde en fantastisk dag i butikken lørdag - der kom rigtig mange til Styling konkurrencen - det var skønt at se hvordan børnene selv vælger at style sig, og hårstylisterne fra Esko, Gram og Holmgaard var helt fantastiske til at give gode råd og sætte håret på de børn der kom - super sjov dag. I kan se billeder af alle vores børne kunders styling i butikken.

Vi havde 2 små modeshows - på billederne kan du se nogle af de små modeller blive gjort klar til show.




3 kommentarer:

  1. Hej Lene
    Ja det var en rigtig god dag, min piger synes det var sejt at bli`stylet og spændene selv at vælge tøj. Nu er de bare meget spændt på, at se billederne og om de vinder. Deres største problem har været, hvad nu hvis den en vinder, hvad så med den anden ... men det har de nu fået løst, de har fundet deres egen privat sponse (farmor) :-), Tak for et rigtig god arrangement.
    Mange hilsner Annette

    SvarSlet
  2. Hej Annette

    Super at de har fundet en løsning hvis en af dem vinder, og dejligt at de tænker på hinanden. I får en mail med nærmere "instrukser" mht. billeder osv. Det var fantastisk for os at se hvordan børnene selv satte tøjet sammen, og så synes jeg at frisøerne var fantastiske til at rådgive og selvfølgelig sætte hår. Super dejlig dag - hilsen Lene

    SvarSlet
  3. Ej, hvor ser det hyggeligt ud - vi er helt sikkert med næste gang!
    Kh
    Helle

    SvarSlet